• Slide1
  • Slide2

Ringkollen Parken drives i samarbeid mellom Haugsbygd IF og Ringkollen Alpinanlegg AS ut fra nedenstående visjon og målsetning - Anlegget drives for det meste på dugnad og all inntekt fra solgte heiskort går utelukkende til tilrettelegging for daglig drift, nye parkelementer og vedlikehold.

Visjon:

Å skape den drømmepark vi aldri selv fant som aktive utøvere, men nå når
vi driver vår egen park er det bare fantasien som setter grenser og ‘The Sky is The Limit‘

Målsetning:

Kort og godt: Norges beste park. Dette er et ambisiøst mål, men ikke desto mindre et mål vi mener er realistisk og håper at opnå hvert år.
Vi vil derfor bygge en en morsom og kreativ park, med obstacles som oppfordrer til lek og kreative linjer gjennom parken. Vi vil ha en kickerlinje av høy kvalitet og med sikre hopp, som gir deg muligheten for å utvikle deg enten du skal prøve din første 3’er eller du jobber med dubs og triple corks.
Vi vil skape en lekeplass, hvor alle - helten fra vår lokale brettklubb, weekendgjesten fra Oslo og den danske snowboarder/freeskier – kan møtes, utfordre og lære av hverandre. Samtidig er vi åpne for input i forhold til parken og dens setup - vi mener, at dere som bruker parken daglig skal være med å bestemme hvordan parken skal utformes, og selvom vi ikke altid kan love at ønsker og ideer kan blir etterkommet, så kan vi love at vi alltid vil lytte - da det, etter vår mening, er med på å skape en park med høyere kvalitet.
Hos oss skal alle føle seg velkommen, hjelper og støtte hverandre, og dele passionen for et liv i snøen.

Kort sagt...

Vi mener, at en park skal stå velshapet og klar til bruk hver dag i hele sesongen, ikke bare til de travle uker omkring jul, vinterferie og påske,
Vi tror på, at vår unike og løse organisasjon, samt forståelse for livet som snowboarder/freeskier gjør oss i stand til å oppnå disse mål.
Med andre ord: Vi vet hva dere vil ha, for vi vil ha det samme!

Team

Hovedmannen og hjernen bak Ringkollen Parken er Christoffer Hove. Christoffer kommer oprindeligt fra Humlebæk i Danmark, men hans passion for snowboarding har nu bragt ham til Norge og Ringkollen. Med en baggrund i parken på Vierli og som parkchef på Kvitfjell har Christoffer den passende praktiske baggrund for at skabe noget ganske unikt på Ringkollen. Samtidig er Christoffer ildsjælen bag mange succesfulde og populære event, bl.a. Danske Mesterskaper i Snowboarding og CPH Open – en erfaring han vil bruge for at bringe unike og spændende events til Ringkollen.

Desuden vil du møte flere ungdommer fra både Danmark og Sverige, som arbeider på dugnad for at få driften av Ringkollen Parken til at gå rundt. Husk at giv disse gutter en high 5 - uten dem ville det ikke være muligt at bygge en så bra park.

Christoffer har desudet allieret sig med Haugsbyg IF, som bidrar med praktiske og administrative oppgaver gjennom hele året.

Vi gleder oss til at se deg i parken!

 

Mvh.
Team'et bag Ringkollen parken.