• Bursdag2
  • Bursdag1

Informasjon om ski-/akebursdag

Hva kan være bedre en å feire bursdag på fantastiske Ringkollen.

Solen skinner, snøn er nypreparert, luften er preget av lukten av nygrillede pølser og i bakgrunnen er en behagelig støy av barn som ler - dette er en ski-/akebursdag på Ringkollen.

Vores lavo er veldig velegnet til en koselig dag med alpinski, snowboard eller akebrett. Vi har på forhånd tendt op i bålet og dere får ved ankomsten en kurv med pølser og brus til sjelv å grille - vi har desuten også snowracers, ufo akebrett og rumpe akebrett som dere får låne.

Om dere også vil kjøre på ski eller snowboard kan dere velge mellem heiskort til barneheisen eller den store heis og snowparken med hopp og jib elementer til alle niveauer - her er det garantert moro for alle!


Ski-/akebursdags-meny

2 stk. grillpølser med brød eller lompe

brus i beger

Det er lov selv å have med kaker!

 

Ski-/akebursdagspakker

Vi tilbyr flere forskjellige bursdagspakker, som dere kan velge imellem:

Leie av lavo

Ønsker dere bare at leie vore lavo og selv medbringe mat koster det 750,- kr.

Lavo & mat

Med denne pakke får dere låne vore lavo og får bursdagskurven med pølser og brus til alle deltakere. Pris 100,- kr. pr. pers.

Lavo, mat & barneheis

Dere får låne vore lavo, får bursdagskurven med pølser og brus, samt heiskort til barneheisen - vær opmerksom på at heisen bare må brukes med ski eller snowboard. Pris 150,- kr. pr. pers.

Lavo, mat & snowpark

Dette er den fulde pakke - dere får låne vore lavo, får bursdagskurven med pølser og brus til selv å grille, samt heiskort til begge vore heiser og mulighet for å kjøre i snowparken med hopp og jibb elementer til alle niveauer. Pris 200,- kr. pr. pers.

 

Bestilling

Bestill på telefon 483 49 501 eller via e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Oppgi navn på bursdagsbarnet, dato for arrangement, tidspunkt for bespisning, antall barn og voksne, navn på bestiller, samt mobil og e-post til bestiller.

 

Praktiske opplysninger

* Oppgitte priser gjelder ved minimum 10 barn

* Egen kake kan medbringes

* Dere klarer selv grillning av pølser

* Det er kun lov å bruke heis med ski eller snowboard

* Avbestilling må skje senest 24 timer før arrangementstart

 

Vi gleder oss til at se deg til en episk session i parken...

 

Mvh.
Teamet bag Ringkollen parken.